Lyderystės mokymai „Aš esu kūrėjas”

Vaizdas be pavadinimo
Data:2020-10-20
Laikas:15:00
Vieta:Atvira jaunimo erdvė (AJE)
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Spalio 20 d. (antradienį) 15–19 val. bibliotekos Atviroje jaunimo erdvėje vyks patyriminiai lyderystės mokymai „Aš esu kūrėjas”.

Mokymų tikslas – ugdyti socialiai atsakingą asmenybę, gebančią savarankiškai priimti etiškus sprendimus, pasirinkus lyderystės kelią. Mokymuose bus taikomi neuroedukacijos metodai.

Neuroedukacija – viena iš neuromokslų sričių, ieškanti atsakymų, kaip ir kokiais metodais galima padėti žmogui keisti požiūrį, mąstymą, elgseną. Neuroedukacijos tikslas – padėti žmogui, kad jis išdrįstų pamatyti realybę tokią, kokia ji yra, pastatyti „tiltą” tarp sąmonės ir pasąmonės, o tai reiškia – gydyti emocinę atmintį, išmokti pažinti ir valdyti savo emocijas bei lavinti kūno pojūčius. Dėl to gerėja psichinė žmogaus savijauta.

Socialiai atsakingai asmenybei ugdyti sukurtas trimatis ugdymo modelis, pritaikytas tripakopiam ugdymui, kuris apima tris gyvenimo sritis – socialinę, emocinę ir dvasinę. Šis modelis sudaro sąlygas dalyviui atskleisti savo vidines (prigimtines) galias, pagerinti gyvenimo kokybę, sustiprinti savo emocinę ir dvasinę sveikatą, atskleisti ir plėtoti kūrybingumą lyderystės požiūriu. Užsiėmimo metu bus naudojami dailės terapijos metodai. Bus pateikti 3 metodai iš šių trijų gyvenimo sričių. Dėmesio centre – asmenybė.

Rėda Grigaitienė

Mokymus ves Rėda Grigaitienė – neuroedukatorė, neuropraktikė, pedagogė, lektorė.

Apie save lektorė sako:

„Dirbu su įvairaus amžiaus žmonėmis individualiose konsultacijose ir grupės užsiėmimuose. Neuroedukacija man tapo gyvenimo būdu, padedančiu eiti lyderystės keliu pačiai ir išmokiusiu saugoti bei gerbti save šiame sparčiai besikeičiančiame pasaulyje“.

Būtina išankstinė registracija.

Projekto „Panevėžio miesto jaunimo kompetencijų stiprinimas“ mokymai skirti Panevėžio mieste gyvenantiems, ekonomiškai neaktyviems (bedarbiai, moksleiviai, nedirbantys pagal ilgalaikio, trumpalaikio darbo sutartis) 14–29 metų jaunuoliams.

Projekto partneriai: Panevėžio socialinių paslaugų centras, Panevėžio Rotaract klubas, Labdaros ir paramos fondas „Vilties arka“.
Projektas skirtas Panevėžio vietos veiklos grupės (PVVG) strategijos įgyvendinimui.

Projektą remia ESFA (Europos socialinio forndo agentūra)

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *