Ar norėtumėte mokytis japonų kalbos? Naujas klubas jaunimui

Vaizdas be pavadinimo
Data:2024-04-23
Laikas:16:00
Vieta:Atvira jaunimo erdvė (AJE)
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos Atvira jaunimo erdvė turi gerą žinią – čia startuoja naujas klubas „Japoniškai be subtitrų“. Vyks japonų kalbos pamokos, kurias ves Vytauto Didžiojo universiteto Azijos studijų studentė Gabrielė Rauckytė.

„Japonijos kultūra mano gyvenime užima svarbią vietą, todėl studijos ir pomėgiai krypsta šia linkme. Laisvalaikiu ne tik mokausi japonų kalbos, bet ir domiuosi animė, manga. Kalbos mokymasis man leidžia suprasti kūrinius originalo kalba – taip, kaip autorius norėjo pasakyti. Noriu suteikti šią galimybę ir kitiems, norintiems mėgautis animė, manga be subtitrų ir prasto vertimo,“ – pasakoja klubo moderatorė.

Balandžio mėn. užsiėmimai vyks 9 ir 23 d. 16 val.

Kviečiame jungtis prie naujojo klubo – tai išskirtinė proga mokytis japonų kalbos, pažinti kalbos subtilybes.

Užsiėmimai skirti 14–29 m. jaunimui

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.