Kviečiame į „EBSCO Publishing“ duomenų bazės nuotolinius mokymus

ebsco-1
Data:2024-04-29
Laikas:14:00
Vieta:Nuotolinis renginys

Mokymuose sužinosite apie EBSCO duomenų bazės paslaugas. Jos skirtos studentams, mokslininkams, bibliotekų specialistams ir visiems besidomintiesiems ir besinaudojantiesiems duomenų bazėmis. Mokymai vyks anglų kalba per „Zoom“ platformą, būtina registracija.

Primename, kad norintiems naudotis duomenų baze iš namų suteikiami slaptažodžiai: kreipkitės el. paštu gitana.uzkureliene@pavb.lt dėl prisijungimo. Nurodykite savo vardą, pavardę bei skaitytojo pažymėjimo numerį. Prisijungimo duomenis Jums išsiųsime elektroniniu paštu.

Gyvybės mokslų literatūros paieška
Balandžio 10 d., 11:30 (45 min.) | Registruotis
Duomenų bazė apima platų dalykų spektrą nuo žemės ūkio, aplinkosaugos ir veterinarijos mokslų iki taikomosios ekonomikos, laisvalaikio/turizmo ir mitybos. Prisijunkite prie šios sesijos, kad sužinotumėte daugiau apie turinį ir pamatytumėte keletą paieškos pavyzdžių.

plėstinė paieška EBSCOhost platformoje
Balandžio 16 d., 11:00 (60 min.) | Registruotis
Sesijos metu apžvelgsime EBSCOhost platformos funkcijas. Pateiksime pažangesnių paieškos strategijų paieškos pavyzdžius. Po užsiėmimo dalyviai žinos, kaip atlikti paiešką naudojant paieškos režimus, Būlio operatorius, pakaitos simbolius ir papildomus specialiuosius simbolius.

Viskas, ką turėtumėte žinoti apie EBSCO mobiliąją programėlę
Balandžio 25 d., 13:30 (30 minučių)| Registracija
Sesija skirta EBSCO mobiliajai programėlei. Parodysime, kaip atsisiųsti, prisijungti ir naudoti programą.

Business Source Ultimate – čia prasideda vadyba ir verslo tyrimai!
Balandžio 29 d., 14:00 (45 min.) | Registruotis
Sesija skirta Business Source Ultimate – turtingai recenzuojamų straipsnių verslo, valdymo ir finansų srityse duomenų bazei. Joje yra daug daugiau nei tik žurnalai! Parodysime, kaip rasti SWOT analizę, šalių ataskaitas, įmonių profilius, vaizdo įrašus ir daug daugiau, remiantis daugybe paieškos pavyzdžių.