Po Liekupio bendruomenės 10-metį

Vaizdas be pavadinimo
Data:2024-04-04
Laikas:17:15
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Balandžio 4 d. 17.15 val. Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešojoje bibliotekoje konferencijų salėje bus pristatoma panevėžietės Bronės Slapšienės knyga „Pasivaikščiojimas po Liekupio bendruomenę“.

Šiuo spausdintu metraščiu pažymėtas Liekupio bendruomenės 10-metis. Jame – informacinė bei vaizdinė medžiaga apie renginius, ekskursijas, dalyvavimą projektuose, kitų bendruomenių, miesto renginiuose.

„Knygos rankraštis keliavo per bendruomenės narių namus iš rankų į rankas. Daugelis pageidavo turėti savo egzempliorių, kad galėtų prisiminti, kokia prasminga veikla užsiėmėme, kaip skatinome kartų dialogą, bendradarbiavimą, pagaliau galėtų kitiems parodyti pavyzdžių“, – teigia teigia autorė, Liekupio bendruomenės valdybos narė B. Slapšienė.

„Šią knygą, kaip ir giminės albumą, gera vartyti. Sugulė ne tik faktai, bet ir iškalbingos nuotraukos, skirtingų kartų bendruomenės narių mintys. Neabejoju, kad knyga „Pasivaikščiojimas po Liekupio bendruomenę“ ras vietą ne tik kiekvieno bendruomenės nario namuose, bet ir miesto gyventojų bei bibliotekų lentynose, taps tvirtu bendruomeniškumo sklaidos pavyzdžiu ateities kartoms“, – įsitikinusi Liekupio bendruomenės narė Emilija Gedraitienė.

Leidinį iš dalies finansavo Socialinės apsaugos ir darbo ministerija. Tai, kad knyga išvydo dienos šviesą, – ir pačių liekupiečių nuopelnas. Bendruomenės nariai savanoriškai parėmė jos leidybą.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.