Rašymo klubas „Nėra rašalo“

Vaizdas be pavadinimo
Data:2024-04-22
Laikas:16:15
Vieta:Atvira jaunimo erdvė (AJE)
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Ar teko atsidurti situacijoje, kai reikia sukurti tekstą, bet smegenys tarsi užblokuotos ir rašalas niekaip nesilieja? Bibliotekos Atviros jaunimo erdvės rašymo klube „Nėra rašalo“ kaip tik sprendžiama ši situacija.

Ką veikiame rašymo klubo „Nėra rašalo“ susitikimuose?

  • Mokomės įvairiausių technikų ir metodų, kaip įveikti kūrybinius blokus;
  • Ieškome įkvepiančių ir rašymui padedančių ritualų;
  • Gilinamės į biblioterapiją, kuri padeda ne tik kurti, bet ir įveikti stresą.

„Visa galva ir kūnu pasinersime į kūrybinį rašymą, kuris pravers ir tiems, kurie mėgsta rašyti, ir tiems, kurie galbūt norėtų išmokti, ir net tiems, kurie ruošiasi samprotavimo rašiniams,“ – sako klubą vedantys Malvina ir Andrius.

Susitikimuose susipažinsite ir su storytelling’o pagrindais, semsimės įkvėpimo bei patirties iš kitų rašytojų, vieni iš kitų.

Klubo susitikimai vyksta antrą ir ketvirtą mėnesio pirmadienį nuo 16.15 val. (kas antrą savaitę). Skirta 14–29 m. jaunimui.

Balandžio mėn. klubas renkasi 8, 22 d. 16.15 val. 

Ateik! 

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.