Vakaras su linksmiausiu „politikų lygoj“ Česlovu Juršėnu

Ramiai žiūrinčio pagyvenusio vyro su akiniais portretas
Data:2024-04-18
Laikas:17:15
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Balandžio 18 d. 17.15 val. Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos konferencijų salėje bus pristatoma Česlovo Juršėno knyga „Nenuobodaus gyvenimo mozaika“. 

Ką žinome apie autorių mes? Politikas. Ilgametis buvęs Seimo narys. Socialdemokratas. Nepriklausomybės Akto signataras. Žurnalistas. Aštrialiežuvis pašnekovas. Karikatūrų apie save mėgėjas ir kt.

Ką nauja, įdomaus, svarbaus, akcentuoti norėtų pats? Sužinosime susitikime su Č. Juršėnu jo knygos pristatyme.   

„Nenuobodaus gyvenimo mozaika” – žymaus politiko ir žurnalisto atsiminimai, įspūdžiai, apmąstymai.  Biografija, dalyvavimas sprendžiant Lietuvai svarbius reikalus, gyvenimo ir veiklos kelyje sutikti žmonės, tikri įvykiai, laimėjimai ir pralaimėjimai. Pasakojimas gyvas, nuotaikingas, ironiškas ir autoironiškas. Išliekamosios vertės liudijimai.

Susitikimas su Č. Juršėnu – bibliotekos įgyvendinamo projekto „Maža žemėlapyje, didi pasaulyje” dalis. Finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Panevėžio miesto savivaldybė.

LKT_Logotipas 

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.