Lyderystės mokymai „Efektyvi lyderystė: asmeninių lyderystės savybių pažinimo ir ugdymosi galimybės”

Vaizdas be pavadinimo
Data:2020-10-10
Laikas:10:00
Vieta:Atvira jaunimo erdvė (AJE)
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Spalio 10 d. (šeštadienį) 10–14 val. bibliotekos Atviroje jaunimo erdvėje lyderystės mokymai „Efektyvi lyderystė: asmeninių lyderystės savybių pažinimo ir ugdymosi galimybės”.

Mokymų metu:

  • Sužinosite, kas yra lyderystė ir ką galime vadinti lyderiu;
  • Išbandysite įvairius individualius ir grupinius savižinos pratimus;
  • Pasitikrinsite, ar jumyse slypi lyderis;
  • Susipažinsite su lyderio psichologine charakteristika, asmeninėmis savybėmis ir atrasite būdus, kaip jas lavinti;
  • Išsiaiškinsite, kokie yra lyderystės stiliai ir kur kurį stilių efektyviausia taikyti siekiant geriausio proceso ir rezultato.

Būtina išankstinė registracija.

Projekto „Panevėžio miesto jaunimo kompetencijų stiprinimas“ mokymai skirti Panevėžio mieste gyvenantiems, ekonomiškai neaktyviems (bedarbiai, moksleiviai, nedirbantys pagal ilgalaikio, trumpalaikio darbo sutartis) 14–29 metų jaunuoliams.

Mokymus ves Šiaulių universiteto ir Kauno technologijos universiteto profesorius Remigijus Bubnys.

Studentų simpatijas pelniusio profesoriaus viena iš pagrindinių mokslinių interesų sričių – reflektavimo kultūra ir lyderystė organizacijoje, reflektyvus mokymasis ir patirtinio ugdymosi metodai.

R. Bubnys perskaitė daugiau kaip 70 pranešimų tarptautinėse ir nacionalinėse konferencijose, kuriuose pristatė atliktų tyrimų rezultatus, susijusius su specialistų rengimo klausimais.

Projekto partneriai: Panevėžio socialinių paslaugų centras, Panevėžio Rotaract klubas, Labdaros ir paramos fondas „Vilties arka“. Projektas skirtas Panevėžio vietos veiklos grupės (PVVG) strategijos įgyvendinimui.

Projektą remia Europos socialinio fondo agentūra.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *