Žaismingai – apie moteris vyrų akimis

Mariaus Abramavičiaus portretas
Data:2022-06-07
Laikas:17:15

Birželio 7 d. 17.15 val. bibliotekos konferencijų salėje bus pristatoma dailininko, fotomenininko, rašytojo, keliautojo, Vilniaus Užupio Respublikos ambasadoriaus Mariaus Abramavičiaus Neboisia knyga „Šiaurinės Šinšilos polėkiai“.

„Šiaurinės Šinšilos polėkiai” – žaismingas kūrinys apie vyrišką ir moterišką erdvę, santykius, polėkius ir susivokimus, keliones kartu, unikalias vidinio pasaulio refleksijas. Tai matymas-istorijos-esė, atverianti  vyriškas patirtis susidūrus su kitokia – moteriška – realybe.

Marius Abramavičius – kelių knygų autorius. Parašė ir savo nuotraukomis iliustravo kelionių knygas „Punktyrai kelio paraštėse. Kelionė į Iraną 2009 m. vasarą“, „Klajūno užrašai. Gruzija“. 2016 m. išleido knygą „Iranas – kita Mėnulio pusė“, 2018 m. – „Azerbaidžanas: klajūno užrašai“ ir „Užupis: mitai ir realybė“.

Kviečiame į susitikimą su daugiaplaniu pozityvaus žvilgsnio menininku!

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.