Laukiame jūsų bibliotekoje

Bibliotekos darbuotojai

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad švelninant karantino apribojimus, skaitytojai gali naudotis bibliotekos erdvėmis ir dalyvauti kai kuriuose renginiuose bei mokymuose. 

Jau nuo balandžio 12 d. lankytojams yra atvertos visos skaityklos Centriniuose rūmuose ir Juozo Miltinio palikimo studijų centras. Abonemente ir Vaikų literatūros skyriuje leidžiama laisvai rinktis knygas, kontroliuojant lankytojų srautus. Nuo balandžio 19 d. biblioteka skaitytojus kvies ir į gyvai vykstančius mokymus bei renginius. Šios veiklos vyks pagal Lietuvos Respublikos kultūros ministerijos keliamus saugumo reikalavimus, užpildant ne daugiau kaip 30 proc. visų sėdimųjų vietų. Prieš renginius bus vykdoma žiūrovų registracija, renkami šie asmens duomenys: vardas, pavardė, telefono numeris. Vyresniems nei 6 m. lankytojamsprivaloma dėvėti kaukes.

Informaciją apie organizuojamus renginius ir mokymus rasite bibliotekos svetainės renginių kalendoriuje. Apsilankę bibliotekoje galėsite apžiūrėti šias parodas: leidinių parodą „O, kad mes taip suprastume savo pareigas visuomenei, kaip jas suprato Gabrielia Petkevičiūtė“, – Juozas Tumas Vaižgantas“, dokumentų parodą „…vis ieškojau gilesnio turinio…“ (Gabrielė Petkevičaitė-Bitė), dailės parodą „Dailininkui Kajetonui Sklėriui – 145“ irpiešinių parodą „Tapatybė.lt “.

Laukiame jūsų apsilankant!