Biblioteka geltonuoja

Vaizdas be pavadinimo

Biblioteka jungiasi prie per visą Lietuvą vilnijančios grupės „The Roop“ palaikymo Eurovizijoje akcijos „Geltona banga“. Šia proga bibliotekininkai surinko visą šūsnį geltonų knygų, įrengė geltoną erdvę bibliotekoje ir netgi nufilmavo dainos „Discoteque“ vaizdo klipą.

Geltona spalva paprastai asocijuojasi su vasara, pienių pieva, tyru džiaugsmu. O ar knygos geltonais viršeliais irgi trykšta teigiamomis emocijomis? Į šį klausimą galėsite atsakyti patys, peržiūrėję „Geltonos bangos“ akcijai bibliotekininkų atrinktas knygas. Sau įdomių geltonų knygų ras suaugusieji, jaunimas ir net mažieji skaitytojai.

Paspaudę ant knygos viršelio, pateksite tiesiai į el. katalogą ir galėsite užsisakyti norimą knygą.

Knygos suaugusiems

„You are a badass: kaip nustoti abejoti savimi ir pasiimti iš gyvenimo viską, ko nori"  

Knygos jaunimui

Knygos vaikams

     

Geltona banga Atviroje jaunimo erdvėje

Prie šios spalvingos iniciatyvos prisijungė ir Atvira jaunimo erdvė bibliotekoje. Padedama savanorių, AJE komanda sukūrė geltonomis detalėmis išpuoštą erdvę ir joje nufilmavo nuotaikingą dainos „Discoteque“ vaizdo klipą. Kviečiame pasižiūrėti ir pasisemti džiaugsmo bei energijos.

LRT kvietimas jungtis prie geltonos bangos: https://www.lrt.lt/naujienos/tavo-lrt/15/1381491/lrt-skelbia-iniciatyva-geltona-banga-kviecia-palaikyti-the-roop-eurovizijos-dainu-konkurse

O kaip prie „Geltonos bangos“ akcijos jungiatės jūs? Būkite išradingi ir dalinkitės savo iniciatyvomis, naudodami akcijos grotažymę #lithuaniagoesyellow.