Linksmos „Vasaros šventės“ edukacijos

Vaizdas be pavadinimo
Data:2020-06-19
Laikas:11:00
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Kviečiame vaikus ir vaikų grupes (7–11 m.) dalyvauti specialiai vasarai sukurtose smagiose edukacinėse programose.

Vasaros šventės

Lietuvių liaudies papročiai ir tradicijos itin susiję su metų ciklu, tuo metu vykdomais ūkio darbais, minimomis šventėmis. Seniau kiekviena proga turėjo specialias, jai skirtas, apeigas. Kaip senovės lietuviai pasitikdavo ir palydėdavo vasarą?

Užsiėmime supažindinsime vaikus su žymiausiomis vasaros lietuvių liaudies šventėmis bei jų papročiais, žaisime smagius liaudies ratelius ir žaidimus.

Nemokami užsiėmimai vyks birželio 16 d. 11.00 val. ir birželio 19 d. 11.00 val. bibliotekos Centrinių rūmų konferencijų salėje.
Pritaikyta emocinę, raidos negalią turintiems asmenims.

Registruokitės el. p. muzika@pavb.lt ar tel. (8 45) 46 55 52.

Taip pat vaikų grupes kviečiame registruotis į edukacinę programą „Ar pažįsti Lietuvos gyvūnus“. Užsiėmime susipažinsite su Lietuvos miškuose, laukuose ir pievose, vandens telkiniuose gyvenančių laukinių gyvūnų ir paukščių įvairove, kai kurių gyvūnų rūšių ypatumais, jų gyvenimo būdu. Žiūrėsite vaizdo siužetus, klausysitės paukščių ir gyvūnų garsų, diskutuosite apie nykstančių gyvūnų išsaugojimo galimybes. Užsiėmimo pabaigoje turėsite galimybę sudalyvauti interaktyvioje viktorinoje, naudodamiesi kompiuterinėmis planšetėmis ar mobiliaisiais telefonais.
Dalyvių amžius: 7–11 metų;
Grupė: 10–30 dalyvių;
Trukmė: 45 min.

Visų vykdomų edukacinių programų sąrašas bibliotekoje.

Daugiau informacijos apie edukacines programas: edukacijos@pavb.lt; 8 616 19 703.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.