Jaunimo vasaros stovykla „Kėdes į lauką“: miško terapija, diskgolfas, meno patirtys

Rožiniame fone piešta kėdė ir užrašytas stovyklos pavadinimas
Data:2024-08-02
Laikas:11:00
Vieta:Įvairios bibliotekos erdvės
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Biblioterapijos ir kūrybiškumo stovykla jaunimui „Kėdes į lauką“ skelbia registraciją. Veiklos skirtos 14–29 metų jaunimui. Vyks liepos 22–rugpjūčio 2 d. pirmadieniais–ketvirtadieniais nuo 11 iki 16 val. Renginių vietos – po atviru dangumi, Atviroje jaunimo erdvėje ar kūrybinėse erdvėse.

Jau penktus metus Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos Atviros jaunimo erdvės organizuojama stovykla ir šiemet turės kuo nustebinti. Pasiūlys ne tik lavinti kūrybinį mąstymą ar komandinio darbo įgūdžius, bet ir turiningai, aktyviai praleisti laiką, susirasti naujų draugų.

Ar žinojote, kad nauja šių dienų diagnozė – gamtos deficitas? Stovykloje sužinosite, ar patiriate gamtos deficitą ir kaip praktiškai grąžinti gamtą į savo gyvenimą. Mokysimės įveikti stresą ir atsipalaiduoti taikant naują metodą – miško terapiją.

Dalinsimės savo kūryba ir išbandysime kūrybinio rašymo dirbtuves su daugkartiniu SLEMO laimėtoju Jovaru Kelpšu. Įkvėpsime meno patirčių kūrybiškumo centro „Pragiedruliai“ ir „Stasys Museum“ organizuojamose dirbtuvėse. Drąsiai žiūrėsime į ateitį stiprindami savo karjeros ir komandinio darbo įgūdžius su karjeros pasirinkimo profesionalais.

Stovykloje ir žaisime: prisiminsime senovinius lauko žaidimus, išbandysime diskgolfo žaidimą, stalo ir „Playstation5“ žaidimus.

Vasaros popietes leisime šalia Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos žaliuojančiame kiemelyje, aplankysime menininkų pamėgtas miesto vietas, tyrinėsime jaukiausius Anykščių gamtos kampelius.  

Stovyklos dienomis vyks daug kitų veiklų, apie kurias daugiau sužinosite Atviros jaunimo erdvės socialiniuose tinkluose.

Registraciją pradedame! Vietų skaičius – ribotas.

Užsiregistravusiųjų prašome dalyvauti visas stovyklos dienas.

Organizatorė – Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos Atvira jaunimo erdvė.

Projektą „Kėdes į lauką“ finansuoja Panevėžio miesto savivaldybė

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.