Ieškome kolegos – kultūrinės veiklos organizatoriaus

Vaizdas be pavadinimo

Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka ieško naujo komandos nario – Komunikacijos ir kultūros vadybos skyriaus kultūrinės veiklos organizatoriaus.

Tapęs mūsų komandos dalimi inicijuosi, rengsi, administruosi bibliotekoje vykstančius kultūrinius renginius ir parodas, juos vesi. Sudarysi bibliotekos renginių planą ir koordinuosi jo įgyvendinimą.

Kviečiame prisijungti prie komandos:

  • jei domina šalyje vykstantys kultūros procesai ir manai, kad ši veikla prasminga ir svarbi Panevėžio miesto ir regiono bendruomenei; 
  • jei turi idėjų, kaip tobulinti kultūros renginių formas, sudominti ir pritraukti įvairių amžiaus grupių ir kultūrinių poreikių bendruomenę dalyvauti kultūroje;
  • jei domina veikla bibliotekos bendruomenėje, kuriai svarbu tradicijos, atvirumas, lankstumas, profesionalumas ir pažanga.

Neterminuota darbo sutartis, darbo laiko trukmė – 40 valandų per savaitę, darbo užmokestis – nuo 1395 Eur (bruto atlyginimas).  

Gyvenimo aprašymą ir motyvacinį laišką siųskite el. paštu karjera@pavb.lt iki 2024 m. sausio 14 d.

Dėl pokalbio su atrinktais kandidatais susisieksime.

Daugiau informacijos suteiks Komunikacijos ir kultūros skyriaus vadovė Jurga Žilytė, el. p. jurga.zilyte@pavb.lt tel. 8 45 50 16 48.