Jogos pamoka visapusiškai gerai savijautai

Rasa Misiūnaitė
Rasa Misiūnaitė
Data:2021-11-16
Laikas:16:00
Vieta:Atvira jaunimo erdvė (AJE)
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Lapkričio 16 d. 16 val. kviečiame į jogos užsiėmimą, kurį ves sertifikuota jogos instruktorė Rasa Misiūnaitė. Užsiėmimas sujungs tris gerai savijautai svarbius elementus. Kvėpavimo pratimai padės nuraminti įsiaudrinusį protą, jogos pozos prajudins sustingusį kūną, o meditacija leis pasinerti į sielos gelmes. 

Pamokoje susipažinsite su specialiomis kvėpavimo technikomis, kūno stiprinimui ir atsipalaidavimui skirtomis jogos pozomis, meditacijos pagrindais. Šie įrankiai leis geriau save pajausti ir pabendrauti su savimi. Įgytas žinias galėsite vėliau panaudoti praktikuodami savarankiškai.

R. Misiūnaitė baigė biomedicinos mokslų magistrą. Daugiau nei 5 metus užsiima joga ir meditacija, Nepale dalyvavo jogos mokytojų kursuose ir šiuo metu veda jogos užsiėmimus bei asmenines treniruotes. Jogos trenerės hobis – kelionės. Yra aplankiusi ir gyvenusi daugelyje skirtingų šalių bei žemynų.

Užsiėmimo trukmė iki 2 val.

SVARBU. Užsiėmimo dalyviai privalo dėvėti apsaugines kaukes. Kvėpavimo pratimai esant geram orui bus atliekami lauke (be kaukių), o esant blogam orui nebus atliekami.

Jaunimo iniciatyvų projektas „Judesiu į save“

Finansuoja Panevėžio miesto savivaldybė

Panevėžio miesto savivaldybės logotipas

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *