Biblioteka skelbia du karjeros konkursus

Karjera

Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka kviečia ieškančius naujų karjeros iššūkių – skelbia konkursą bibliotekos Vaikų ir jaunimo kultūrinės edukacijos skyriaus vadovo pareigoms eiti ir atranką to paties skyriaus Edukacijų koordinatoriaus pareigoms eiti.

Tikimės, kad šias pareigas eisiantys žmonės formuos kokybišką edukacinės veiklos pasiūlą, kurs kryptingą, vaikų ir jaunimo poreikius atitinkantį, edukacinių veiklų turinį, organizuos produktų ir paslaugų įgyvendinimą. Šiuo darbu svariai prisidės, kad modernizuotos patalpos Aukštaičių g. 4 (Panevėžys) taptų regioniniu knygos ir literatūros pažinimo ir edukacijų centru. 

Vaikų ir jaunimo kultūrinės edukacijos skyriaus vadovas turėtų užtikrinti sklandų skyriaus edukacinių programų kūrimą, informacijos išteklių fondo formavimą. Taip pat kvalifikuotą vartotojų aptarnavimą, metodinės veiklos LR Kultūros ministerijos nustatytoje teritorijoje veikiančioms savivaldybių viešųjų ir mokyklų (išskyrus aukštąsias) bibliotekoms organizavimą, žmogiškųjų išteklių veiklos organizavimą.

Pateikti dokumentus galite iki š.m. gegužės 31 dienos.
Daugiau informacijos telefonu (8 45) 46 55 51.


Vaikų ir jaunimo kultūrinės edukacijos skyriaus edukacijų koordinatorius, bendradarbiaudamas su Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos edukacijas vykdančiais specialistais, turėtų formuoti ir koordinuoti kokybiškos edukacinės veiklos pasiūlą, vaikų ir jaunimo poreikius atitinkantį, edukacinių veiklų turinį. Taip pat rengti ir įgyvendinti projektus, administruoti edukacinių veiklų registravimo sistemas, organizuoti ir koordinuoti edukacinių paslaugų teikimą ir sklaidą, tirti poreikį, poveikį, vykdyti metodinę veiklą bibliotekoje ir Panevėžio regiono bibliotekose. 

CV (gyvenimo aprašymo) laukiame el. paštu karjera@pavb.lt iki š.m. gegužės 31 dienos. 
Daugiau informacijos telefonu (8 45) 46 55 51.