SEKAS 2020: Biografinis pasakojimas vaikams „Klampynių kronikos“

Vaizdas be pavadinimo
Data:2020-12-05
Laikas:14:00
Vieta:Nuotolinis renginys

Tarptautinis pasakojimo festivalis SEKAS 2020 gruodžio 1–5 dienomis kviečia pažinti „Artimus ir tolimus kiekvieno žmogaus gyvenimo herojus“!
Būkite pasiruošę, nes pasakotoja Kristina Jakubauskaitė-Veršelienė įtrauks į „Klampynių kronikų“ istoriją, parengtą pagal Neringos Vaitkutės to paties pavadinimo knygą. Pasakojimas labiausiai tinkamas 6–10 metų vaikams ir jų tėveliams.

Ar žinote būtybę, kuri apsigyvena jūsų namuose neatsiklaususi?* O gal kilo klausimas kur pradingsta namų darbai? O kas bemiegant jus nustumia ant žemės? Kas ištaršo močiutės mezgimo siūlus? Kas labiausiai už viską mėgsta trupinius ir turi susuktą dryžuotą uodegą? Ne, tai ne katinas. Ir ne tarakonas. Ne, ir ne dulkių siurblys 🙂

Rašytoja Neringa Vaitkutė apie šios būtybės nuotykius parašė savo šaunioje knygoje „Klampynių kronikos“. O pasakotoja Kristina šią istoriją papasakos jums, mielieji padūkėliai… (Tai, beje, ir ne pelė…) Prisijunkite ir sužinokite!

*Būtina sužinoti prieš Kalėdas


Vienos istorijos jums nepakaks? Mes planuojame pasekti jų ne vieną…

Tarptautinį pasakojimo festivalį SEKAS 2020 finansuoja Lietuvos kultūros taryba, mokymus specialistams finansuoja Šiaurės ministrų tarybos biuras Lietuvoje ir meno programa Nordic Culture Point 

Šiaurės šaliųLietuvos Respublikos Kultūros taryba

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *