Audrius Sutkus: pasaulio stebuklai yra žmonės

Vaizdas be pavadinimo
Data:2024-05-16
Laikas:17:15
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Gegužės 16 d. 17.15 val. Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos konferencijų salėje – susitikimas su panevėžiečiu keliautoju Audriumi Sutkumi „Pasaulio stebuklai yra žmonės“.

„Išvykome į gyvenimo kelionę aplink pasaulį. Aplankėme beveik 100 valstybių, nuvažiavome beveik 200 tūkstančių kilometrų, o pasakoti norisi apie sutiktus žmones!“, – šypsosi keliautojas.

Audrius su žmona Alma save vadina lietuviais, kurių noras keliauti tapo gyvenimu kelionėje. Aplankytos  šalys jiems tapo laikinais namais, prieglobsčiu, užuovėja, o sutikti žmonės – broliais ir seserimis.

Sutuoktinių kuriamą projektą „1000 pasaulio stebuklų“ stebi šimtai tūkstančių LRT televizijos žiūrovų. Būdami gimtinėje, Sutkai lankosi šalies bendruomenėse, mokymo įstaigose, asociacijose ir kitose organizacijose, pasakoja dar negirdėtas istorijas, dalijasi įspūdžiais, atsakinėja į klausimus ir dalyvauja diskusijose. 

Kviečiame į susitikimą su „1000 pasaulio stebuklų“ herojumi A. Sutkumi. Kartu keliausime mintimis, klausysime linksmų ir jaudinančių pasakojimų, galėsite užduoti rūpimus klausimus, gerai praleisite laiką.

Renginys organizuojamas įgyvendinant projektą „Maža žemėlapyje, didi pasaulyje”. Finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Panevėžio miesto savivaldybė.

LKT_Logotipas 

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.