„DramaMama“ atviras vakaras. Registracija baigta

Vaizdas be pavadinimo
Data:2024-02-27
Laikas:18:00
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Vasario 27 d. 18 val. visuomenę į atvirą susitikimą Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės bibliotekoje kviečia „DramaMama“.

„DramaMama“ – panevėžietės aktorės, tinklaraštininkės Tomos Razmislavičiūtės-Juodės suburtas mamų ratas. Jo misija – į savitarpio pagalbą įtraukti skirtingų negalių vaikus auginančias mamas. Kartu moterys supažindinamos su taikomojo teatro metodais, kurie, įsitikinusi Toma, puikiai gali būti naudojami ir padėti kasdieniame gyvenime.

Iniciatyvos autorė iš pradžių buvo suplanavusi 5 susitikimus, tačiau iki šios dienos surengė jau daugiau kaip 20.

Kas numatyta bibliotekos konferencijų salėje vyksiančiame vakare?
„Auditoriją supažindinsime ir pristatysime vieną iš taikomojo teatro metodų – Karlo Poperio debatus. Juos ne kartą išbandėme savo grupėje ir įsitikinome, jog laikantis tam tikrų taisyklių galima priartėti prie tiesos, netgi diskutuojant labai nepatogiais klausimais. Tai interaktyvi veikla, į kurią norime įtraukti visus vakaro svečius. Kiekvienas esate labai laukiamas ir svarbus“, – sako T. Razmislavičiūtė-Juodė.

Karlo Poperio debatai – vieni iš keturių populiariausių debatų stilių. Jų tikslas – ugdyti komunikacinius gebėjimus, mokyti kritiškai mąstyti, skatinti domėtis pasaulio aktualijomis, būti tolerantiškiems, gerbti kitų žmonių nuomonę.

Registracija į renginį baigta.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.