Akcija-pasimatymas „Nekenčiu Valentino dienos“

Vaizdas be pavadinimo

Vasario 14-ąją 9–19 val. Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės biblioteka antrąsyk kviečia dalyvauti akcijoje „Valentino dieną poromis ir po vieną – į Bitės biblioteką!”. Į ją įsitraukė ir bibliotekos jaunimas, Atviroje jaunimo erdvėje organizuojantis šiuos užsiėmimus:

11–18 val. – profesionali fotosesija Atviros jaunimo erdvės Grafikos studijoje (1,5 a.). Jūsų paslaugoms – mūsų fotografai!

15–18 val. akcija-pasimatymas „Nekenčiu Valentino dienos“. Ši iniciatyva – ne tam, kad susirastumėte gyvenimo partnerį ar porą. Susipažinsite ir bendrausite su jaunais žmonėmis. Žaisime stalo ir kitus žaidimus, spręsime asmenybės testus, išbandysime storytelling (istorijų pasakojimą), improvizaciją. Pasakosime istoriją „Jūratė ir Kastytis“ – vieną garsiausių legendų apie tai, kaip iš dviejų jaunų žmonių meilės liko tik mažyčiai gintaro gabalėliai, kuriuos iki šiol į krantą išmeta Baltijos jūra.

Užsiėmimai skirti 14–29 m. jaunimui.

Kviečiame ateiti, dalyvauti bei nepraleisti kitų akcijos „Valentino dieną poromis ir po vieną – į Bitės biblioteką!” renginių. Programą rasite čia.