Susitikimas su Stanislovu Grubliausku. Dviračiu po Lenkiją

Vaizdas be pavadinimo
Data:2024-02-08
Laikas:17:00
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Vasario 8 d. 17 val. Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešojoje bibliotekoje konferencijų salėje kelionės dviračiu po Lenkiją įspūdžiais ir fotoakimirkomis dalysis panevėžietis Stanislovas Grubliauskas. 

Kaimyninėje šalyje jis lankėsi pernai liepos mėnesį – nuo namų važiavo Lenkijos Baltijos pajūriu iki Vokietijos sienos, centrine Lenkija iki Ukrainos sienos ir Ukrainos bei Baltarusijos pasieniu atgal namo. Stanislovas skaičiuoja, kad šįsyk numynė 3370 km.

Keliautoją domino kultūros ir gamtos objektai. Todėl apžiūrėjo M. Koperniko, ikonų muziejus, Radvilų rūmus-muziejų ir kt.

„Susitikime bibliotekoje papasakosiu apie kelionės maršrutą ir iššūkius, įdomesnes vietas, nutikimus, gamtines sąlygas“, – pažada S. Grubliauskas.

Kelionių entuziastas suskaičiavo: nuo 2000 m. dviračiu apvažiuotos 37 Europos šalys ir viena Azijos, numinta daugiau kaip 150 000 km.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.