Parodos atidarymas: fotografiniai Audriaus Sutkaus keliai po šaltą pasaulį

Snieguotų kalnų juosta apšviesta saulės
Pradžia:2024-02-21 17:15
Pabaiga:2024-03-05 12:30
Vieta:I a. erdvės
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Vasario 21 d. 17.15 val. Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešojoje bibliotekoje I a. erdvėse atidaroma panevėžiečio keliautojo Audriaus Sutkaus fotografijų paroda „Šaltas pasaulis“.

Pirmoji autoriaus fotoekspozicija neša gaivią vėsą mintims ir šilumą akims. „Nėra labai svarbu, kaip nufotografavai vieną ar kitą sniego kopą. Svarbu, koks kelias įveiktas ir kiek paaukojai, kad iki ten nusitrenktum“, – įsitikinęs A. Sutkus.

Fotografijų rinkinyje „Šaltas pasaulis“ („Cold World“) – 31 akimirka iš Antarktidos, poliarinio Uralo, Aliaskos ir Šiaurės Kanados.

Paroda bibliotekos I a. erdvėse bus eksponuojama iki kovo 5 d.

Visai Lietuvai A. Sutkus bene labiausiai žinomas iš jo su žmona Alma filmuojamos LRT kelionių laidos „1000 pasaulio stebuklų“.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.