Kaip išleisti daugiau: patarimai visai šeimai su Tomu Dirgėla

Linksmas vyras šypsosi parėmęs ranka galvą
Tomo Petronio nuotrauka
Data:2023-12-11
Laikas:17:15
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Gruodžio 11 d. 17.15 val. Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos konferencijų salėje vaikų rašytojas Tomas Dirgėla rengia jau antrąjį stand up turą vaikams bei tėvams „Kaip išleisti daugiau: patarimai visai šeimai“. Šį kartą nuo skaitymo temos pereina prie visiems aktualių finansinių klausimų. 

Kaip kuo greičiau išleisti gimtadieniui gautus pinigus? Kodėl taupymas kenkia tėvų sveikatai? Kaip pradėti verslą nuo penkerių metų? Ar verta leisti pinigus knygoms? Visi atsakymai ir naujausia kalėdinė „Domo ir Tomo“ serijos knyga „Dingusių mandarinų byla“ lauks tiek mažų, tiek didelių finansų eksperto T. Dirgėlos gerbėjų.

T. Dirgėla – populiarus lietuvių vaikų rašytojas, kurio knygos leidžiamos pakartotinai ir verčiamos į užsienio kalbas, o vaikai kone įsimylėję jo detektyvinę seriją „Domas ir Tomas“.  Už kūrybą ir veiklą T. Dirgėla apdovanotas įvairiomis premijomis, pradedant reikšmingiausiu debiutu ar geriausia metų knyga ir baigiant kultūros ministro ar Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos premijomis.

T. Dirgėla užaugo Palangoje. Yra dirbęs laikraščių ir ledų pardavėju, leidyklos projektų vadovu, mokytoju kalėjime ir pataisos namuose, darželio auklėtoju ir žurnalistu. Prieš 6 metus pabandė gyventi vien iš vaikų rašytojo darbo ir tai sėkmingai daro. Priklauso Lietuvos rašytojų sąjungai.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.