Pasvalio ir Panevėžio rajonų mokyklų bibliotekininkų apsilankymas

pasvalys-mokyklos-biblioteka

Lapkričio 22 d. Pasvalio Mariaus Katiliškio viešojoje bibliotekoje lankėsi Pasvalio ir Panevėžio rajonų mokyklų bibliotekininkai.

Mokymų ir edukacijų erdvėje Mariaus Katiliškio viešosios bibliotekos darbuotojai pristatė svečiams edukacines programas. Susirinkusiesiems buvo suteikta proga vienoje iš jų dalyvauti ir išbandyti savo kūrybinius gebėjimus.

Edukatorius Dainius Vareika plačiau pristatė savo sukurtą ir vedamą edukaciją – „Šviesos Graffiti“. Dalyviai kūrė ir piešė vaizdus tamsoje su įvairiais šviesos šaltiniais. Išbandė programuojamą LED lazdą netradicinėje fotosesijoje. Sukurtus vaizdus fiksavo nuotraukose, dalijosi įspūdžiais.

Vėliau darbuotojai svečiams aprodė ir pristatė naujas, modernias bibliotekos erdves. Tuo pačiu supažindino su teikiamomis paslaugomis. Buvo suteikta galimybė kai kurias iš jų išbandyti praktiškai.

Labai džiaugiamės bičiulių susidomėjimu ir noru iš arčiau susipažinti. Tikimės, kad nauji potyriai paskatins čia dar ne kartą grįžti bei leistis į dar vieną pažintį su Pasvalio biblioteka.

Pasvalio Mariaus Katiliškio viešosios bibliotekos informacija