Visagino viešosios bibliotekos projektas „Saugus, laimingas, sveikas. Nelaimingų atsitikimų jaunimui kelyje (sausumoje ir vandenyje) prevencija“

visaginas-projektas

„Saugus, laimingas, sveikas. Nelaimingų atsitikimų jaunimui kelyje (sausumoje ir vandenyje) prevencija“ –taip vadinasi naujas Visagino viešosios bibliotekos projektas, skirtas miesto moksleiviams.

Projekto metu biblioteka kartu su Visagino mokyklų ir VTVPMC moksleivių parlamentų / tarybos nariais darbuosis kaip partneriai. Jaunimas bus supažindintas su saugaus eismo taisyklėmis ir patikrins, ar moka saugiai naudotis dviračiais, paspirtukais (paprastais ir elektriniais) ir kitomis panašiomis priemonėmis, gaus informacijos apie tai, kaip suteikti pirmąją pagalbą ir saugiai keliauti vandenyje.

Bus organizuota informacinė veikla ugdymo įstaigose, kur dalyviai pristatys projekto rezultatus visiems miesto moksleiviams, pasidalins įgytomis žiniomis su bendraamžiais savo mokyklose, išdalins informacinius lankstinukus.

Projekto trukmė – 2023 m. rugsėjis–gruodis. Projektas finansuojamas iš Visagino savivaldybės 2023 metų visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos.

Visagino viešoji biblioteka