Baltijos kelio diena – su rudeniškomis gėlėmis

Vaizdas be pavadinimo
Pradžia:2023-08-24 14:00
Pabaiga:2023-08-26 15:00
Vieta:Atrijaus terasa
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Rugpjūtį Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešąją biblioteką visada papuošia žiedai. Šie metai – ne išimtis. Rugpjūčio 24 d. 14 val. Atrijaus terasoje atidaroma paroda „Gėlė Baltijos keliui“.

Panevėžiečius ir miesto svečius kviečiame apžiūrėti, ką gražaus selekcininkams, gėlių augintojams pavyko išauginti šią vasarą.

Gėlių ekspoziciją bibliotekoje bus galima apžiūrėti tris dienas – iki rugpjūčio 26-osios (imtinai).

Žydintys rudens pranašai biblioteką nuberia jau 15 kartą. Tai vienas tradicinių renginių Panevėžyje, skirtų Europos dienai stalinizmo ir nacizmo aukoms atminti, Baltijos kelio ir Juodojo kaspino dienai.

Kiti šiai datai skirti renginiai – šv. Mišios, forumas-diskusija „Lietuvos visuomenė geopolitinės krizės akivaizdoje 1940 ir 2022 metais“ bei dokumentinio filmo „Kelionės namo“ (rež. R. Rakauskaitė, 2019) peržiūra vyks rugpjūčio 23 d.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.