Vasara: atostogos, paplūdimys, sodas + knyga

Vaizdas be pavadinimo

Vasara – ypatingas metų laikas skaityti. Vieniems norisi lengvos, smagios literatūros, kitiems – praktiškos. Panevėžio apskrities G. Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka turi pasiūlymų abiem skaitytojų grupėms.

I a. lentynose – ekspozicija „Knygos paplūdimio atostogoms“. Šmaikščios meilės istorijos, intriguojantys romanai, kelionių magija, spalvotas gyvenimas, poezijos grožis.

Paplūdimys – tai ne tik saulė, vanduo, smėlis. Tai ir pokalbiai su draugais, kai nežiūrima į laikrodžius, tai ir knygos, kurios padės įdomiai praleisti laiką, pamąstyti, įsijausti, pamiršti kasdienes problemas.

Bibliotekos Didžiojoje skaitykloje – knygų paroda „Žydintis, kvepiantis, čiulbantis vasaros sodas“. Tai pagalbininkas, raktas į nuostabų ir malonų žaliąjį pasaulį, kurį galite susikurti savo namuose, soduose ir sodybose. Čia rasite naudingų patarimų visais sodininkystės, daržininkystės, gėlininkystės ir aplinkos tvarkymo klausimais.

Paroda „Knygos paplūdimio atostogoms“ veiks iki liepos 31 d., „Žydintis, kvepiantis, čiulbantis vasaros sodas“ – iki rugpjūčio 31 d.

Gerų atostogų su knyga!