Šeimos diena bibliotekoje (registracija baigėsi)

Vaizdas be pavadinimo
Data:2023-05-18
Laikas:17:10
Vieta:Pojūčių erdvė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Niekada nebus per daug laiko, kurio skiriame savo šeimai. Pabūti kartu, patirti naujų emocijų ir harmoniją kviečia Panevėžio apskrities G. Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka. Gegužės 15-ąją, Tarptautinę šeimos dieną, svečiuose laukiame didelių ir mažų! 17.10 val. jums paruošėme nemokamą, unikalių patirčių edukaciją „Mėnulio žemėlapis“ (VIETŲ NEBĖRA).

Jūsų patogumui siūlome papildomą laiką – gegužės 18 d. 17.10 val. (VIETŲ NEBĖRA).

„Mėnulio žemėlapis“ – edukacinis-terapinis užsiėmimas 6–10 metų vaikams. Atsipalaiduoti, geriau įsiklausyti į savo jausmus ir emocijas padės audiovizualines jusles stimuliuojanti sensorinė įranga. Edukacijos dalyviai žiūrės animacinį filmą, pieš ant šviečiančio molberto, rašys laišką marsiečiams, ant šviesos ir smėlio stalo pieš mėnulio žemėlapį.

Edukacijos trukmė – 45–60 min.

Kviečiame šeimas iš anksto registruotis el. paštu edukacijos@pavb.lt arba tel. +370 616 19 703.

Šeimos dieną prasmingai praleiskime bibliotekoje!

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.