„Poezijos pavasario“ poetinės-muzikinės improvizacijos Panevėžyje

Vaizdas be pavadinimo
Data:2023-05-24
Laikas:17:15
Vieta:Skveras prie bibliotekos

Gegužės 24 d. į Panevėžį atvyksta 59-asis tarptautinis poezijos festivalis „Poezijos pavasaris“. Poetinės-muzikinės improvizacijos 17.15 val. vyks skvere šalia Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos (Respublikos g. 14).

Festivalio renginiai vyks ir kitose miesto vietose: 12 val. Panevėžio Vytauto Žemkalnio gimnazijoje (Smėlynės g. 29), 15 val. Lietuvos audiosensorinės bibliotekos Panevėžio padalinyje (Staniūnų g. 66).

Dalyvauja poetai Rimvydas Stankevičius ir Aivaras Veiknys, aktorius, dainų kūrėjas ir atlikėjas Mindaugas Ancevičius.

Tarptautinis poezijos festivalis „Poezijos pavasaris“ gerbėjus ir skaitytojus gegužės 14–28 d. kviečia net į 132 renginius visoje Lietuvoje ir užsienyje, virtualūs tiltai suteiks galimybę susitikti su poetais, gyvenančiais kitose šalyse.

Festivalio gerbėjai dalį renginių turės galimybę matyti Poezijos pavasario ir Rašytojų klubo Facebook paskyrose.

„Poezijos pavasario“ 2023 renginių programa

Tarptautinio poezijos festivalio „Poezijos pavasaris“ rengėjai – Rašytojų klubas ir Lietuvos rašytojų sąjunga.

Finansuoja Lietuvos kultūros taryba.

Kviečiame!

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.