Kalbų kavinė bibliotekoje kviečia į pirmą susitikimą

Du jauni žmonės su puodeliais rankose, mergina nusisukusi, jaunuolis šypsosi
Data:2023-05-16
Laikas:17:00
Vieta:Menų skaitykla
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka, siekdama skatinti kuo platesnį kalbinį jaunimo ir suaugusiųjų švietimą, gegužės 16 d. 17 val. Menų skaitykloje kviečia į pirmąjį Kalbų kavinės susitikimą.

Laukiami įvairaus amžiaus žmonės, jaunimas nuo 14 metų ir suaugusieji, norintys pabendrauti pasirinkta užsienio kalba ir pagerinti savo kalbėjimo įgūdžius, sutikti bendraminčių ir kartu tobulinti kalbėjimo užsienio kalbomis įgūdžius, domėtis kultūra, dalintis pomėgiais ar tiesiog bendrauti.

Kalbų kavinės užsiėmimų paskirtis – ne mokymas, o praktika. Susitikimai tiks tiems, kurie yra mokęsi kokios nors užsienio kalbos. Mielai laukiami ir mieste viešintys svečiai iš užsienio. Susitikimų temą parinks moderatoriai-bibliotekos darbuotojai. Pirmasis užsiėmimas skirtas Taikaus gyvenimo kartu ir Kultūrų puoselėjimo dienų paminėjimui.

Į susitikimą prašome registruotis iš anksto:

Kviečiame kalbų entuziastus!

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.