Valentino dieną poromis ir po vieną – į Bitės biblioteką!

Vaizdas be pavadinimo
Data:2023-02-14
Laikas:10:00
Vieta:Įvairios bibliotekos erdvės
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Pasakyti šiltą žodį. Apkabinti. Paguosti. Padėti. Padaryti puodelį kavos ar arbatos. Išplauti indus. Sušildyti rankas. Pasiūlyti kartu nueiti į kavinę/kiną/teatrą/biblioteką ar tiesiog pasivaikščioti. Klausytis ir išgirsti. Rūpintis. Yra galybė meilės, draugystės ir dėmesio ženklų. Jų ypač pritrūksta tiems, kas neturi antrosios pusės. Juolab vasario 14-ąją – Valentino dieną, kai viskas tarsi nusidažo raudona spalva, pasipila širdelės, skamba romantiškos dainos ir muzika.

Norite šią dieną praleisti ne užsidarę namie? Į svečius kviečia Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka! Laukiame vienišių ir porų, atsiveskite draugų ar ateikite susirasti bendraminčių, tiesiog gerai praleisti laiko!  

Ką siūlome?

Nuo 10 val. pirmąkart Panevėžyje – šokoladinės skulptūros ekspozicija, kurią rasite I a. erdvėse!

Knygų meilės tema paroda.

Atviroje jaunimo erdvėje – fotostudija. Jūsų paslaugoms – mūsų fotografai.

Romantinių filmų kolekcija Menų skaitykloje.

15 val. Atviroje jaunimo erdvėje – pasimatymas „Nekenčiu Valentino dienos“.

Šis renginys – ne tam, kad susirastumėte gyvenimo partnerį ar porą. Tai proga smagiai praleisti laiką, susipažinti su jaunais žmonėmis. Žaisime stalo ir kitus žaidimus, spręsime asmenybės testus, išbandysime storytellingą (istorijų pasakojimą), improvizaciją ir kt. Į jums ramybės neduodančius klausimus atsakys orakulas!

17.15 val. – vakaro desertas. Šokoladinės skulptūros degustacija, muzika ir eilės.   

Visą dieną „Minčių“ kavinėje – ypatingo skonio Meilės kava.

Valentino dieną bibliotekoje organizuojame su kavine-desertine „Red Velvet“, Panevėžio „Interact“ klubu.

Visi renginiai nemokami.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.