Ieškome kolegos – kultūrinės veiklos organizatoriaus

Vaizdas be pavadinimo

Įvairią kultūrinę veiklą plėtojanti Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka ieško naujo komandos nario – Komunikacijos ir kultūros vadybos skyriaus kultūrinės veiklos organizatoriaus.

Tapęs mūsų komandos dalimi rengsi ir vesi kultūrinius renginius bibliotekoje: susitikimus, pokalbius, knygų pristatymus, meno parodų atidarymus. Inicijuosi ir koordinuosi bendrų kultūrinių iniciatyvų su Panevėžio regiono viešosiomis bibliotekomis įgyvendinimą. Plėtosi bibliotekos bendradarbiavimo ryšius su kūrybinėmis sąjungomis, leidyklomis, kultūros ir švietimo įstaigomis, individualiais kūrėjais.

Kviečiame prisijungti prie komandos:

  • jei domina šalyje vykstantys kultūros procesai ir manai, kad ši veikla prasminga ir svarbi Panevėžio miesto ir regiono bendruomenei; 
  • jei turi idėjų, kaip tobulinti kultūros renginių formas, sudominti ir pritraukti įvairių amžiaus grupių ir kultūrinių poreikių bendruomenę dalyvauti kultūroje;
  • jei domina veikla bibliotekos bendruomenėje, kuriai svarbu tradicijos, atvirumas, lankstumas, profesionalumas ir pažanga.

Jūsų gyvenimo aprašymo ir motyvacinio laiško laukiame iki 2023 m. iki kovo 5 d. el. paštu karjera@pavb.lt

Neterminuota darbo sutartis, darbo laiko trukmė – 40 valandų per savaitę. Pareiginės algos pastoviosios dalies koeficientas nuo 7,5.

Daugiau informacijos suteiks Komunikacijos ir kultūros skyriaus vadovė Jurga Žilytė, el. p. jurga.zilyte@pavb.lt tel. 8 45 50 16 48.