Kalėdinis šeimų šeštadienis

Vaizdas be pavadinimo
Data:2022-12-03
Laikas:10:00
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Gruodžio 3 d. mamas, tėvelius, senelius, močiutes su vaikais, anūkais, globotiniais kviečiame pasigauti kalėdinės nuotaikos ir emocijų bibliotekoje! Nuo 10 iki 14 val. čia suksis tikras šventinis vajus! 

Konferencijų salėje:

10–12 val. vyks edukaciniai kūrybiniai užsiėmimai: gaminsime kalėdinius atvirlaiškius, rašysime laišką Kalėdų Seneliui, kursime 3D kalėdinius žaisliukus, dekoruosime kalėdinius puodelius.

11–12 val. pasakojimus apie žvėrelius, dievus, deives, milžinus, vėjus, raganas ir stebuklus rusų kalba Ukrainos vaikams ir ne vaikams porins panevėžietis etnokultūros specialistas, 2021 m. tarptautinio pasakų sekimo čempionato „Vieną kartą gyveno“ čempionas Laimutis Vasilevičius.

12–13 val. Laimutis Vasilevičius pasakos pasakojimus lietuvių kalba.

12–13 val. dekoruosime kalėdinius puodelius, kursime kalėdinius atvirlaiškius su Ukrainos vaikais.

13–14 val. vyks Kalėdų Senelio programa visiems.

AR JAUČIAT? AR MATOT? MAŽAIS ŽINGSNELIAIS ATEINA KALĖDOS!

Šventę organizuoja Panevėžio apskrities G. Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka (projektas „Veiklios šeimos Panevėžyje“), Panevėžio šeimų asociacija, aktyvių mamų bendruomenė „Mamos, varom kavos“ ir Visapusiško lavinimo centras

   

Projektą finansuoja:

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.