„Senjorų arbatėlės“ klubas dalyvavo naktišokiuose Biržų pilyje

birzu-naktisokiai

Rugsėjo 7 dieną „Senjorų arbatėlės“ klubas, veikiantis prie Biržų rajono savivaldybės Jurgio Bielinio viešosios bibliotekos, vienijantis pagyvenusių žmonių bendruomenę, pakvietė senjorus į NAKTIŠOKIUS Biržų pilyje.

Nuo pat pirmųjų muzikos akordų senjorai kilo iš sėdimų vietų ir ėmė suktis valso ritmu, šoko trankią polkutę, net padispaną. O kaip gi nešokti? Juk visi džiaugėsi prisiminę jaunas dienas, kaimo vakaruškas ar garsiuosius Biržų piliakalnio šokius.

Smagias melodijas grojo ir dainavo visų mylimi muzikantai iš Biržų kultūros centro. Tai bočių kolektyvas „Šaltinis“, vad. Lina Januševičienė ir kapela „Širvėna“, vad. Rūta Kudelkienė-Misevičė.

Bibliotekininkė Rita Venskūnienė naktišokių dalyviams priminė senovinių vakaruškų tradicijas, o šokių mokytoja Vida Kastanauskaitė pamokė naujų šokių bei kvietė į šokių pamokas. Estradines dainas atliko muzikantas Eugenijus Staniulis.

Naktišokių metu buvo išrinkta ir šauniausia vakaro šokėjų pora, jais tapo svečiai iš Vabalninko.

Senjorai skirstėsi su gera nuotaika, klausinėjo, kada vėl šoksime, o išeidami fotografavosi prie klubo kultūros ministrės Eugenijos Vosylienės sukurtos „Senjorų arbatėlės” foto sienelės.

Visa klubo „Senjorų arbatėlė“ vadovybė dėkoja visiems ir kiekvienam atskirai už smagų bei nepamirštamą laiką naktišokiuose! Iki kitų susitikimų „Senjorų arbatėlės“ ir bibliotekos renginiuose!

Biržų rajono savivaldybės Jurgio Bielinio viešosios bibliotekos informacija