Nauja paslauga Utenos bibliotekoje – knygų pristatymas į namus!

knyg-pristatymas-namus-1

Utenos A. ir M. Miškinių viešoji biblioteka, siekdama didinti paslaugų prieinamumą ir dovanoti skaitymo džiaugsmą didesniam skaičiui miesto gyventojų, nuo spalio mėnesio pradeda teikti naują paslaugą – KNYGŲ PRISTATYMAS Į NAMUS!

Paslauga kviečiami naudotis asmenys, turintys judėjimo negalią ir laikinai, pavyzdžiui, dėl patirtos traumos negalintys judėti. Knygos skolinamos mėnesio laikotarpiui su galimybe šį terminą prasitęsti dar du kartus, jei leidinys nerezervuotas kito vartotojo.

Bibliotekos transportu knygos bus išvežiojamos kartą per savaitę (ketvirtadieniais), o skaitytojui paslauga teikiama kartą per mėnesį pristatant iki penkių knygų.

Norintys pasinaudoti Utenos A. ir  M. Miškinių viešosios bibliotekos knygų pristatymo į namus paslauga, kviečiami kreiptis telefonu 8 389 49159,  darbo dienomis nuo 9  iki 19 val. Užsisakydami knygas turėkite pasiruošę savo skaitytojo pažymėjimo numerį. Jeigu dar nesate registruotas bibliotekos skaitytojas ar esate pametęs pažymėjimą, Jums bus išduotas naujas. Skaitytojo registracijos metu bus reikalingas Jūsų asmens kodas, jei duomenų nesutiksite pateikti telefonu, informaciją turėsite pateikti gyvai, atvykus bibliotekininkui.

Knygų pristatymo metu skaitytojai privalės pateikti neįgaliojo pažymėjimo numerį, išskyrus atvejus kai paslauga užsakoma dėl laikinos traumos.

Skaitymas – ne tik pramoga ir laiko praleidimo būdas, knygos padeda įveikti blogą nuotaiką ir sumažinti stresą. Todėl kviečiame išbandyti ir naudotis šia nauja paslauga! Taip pat prašome pasidalinti šia naujiena su tais, kuriems ji yra aktuali!

Utenos A. ir M. Miškinių viešosios bibliotekos informacija