Edukaciniai užsiėmimai skirti susipažinti su biblioteka

Kaip ir kasmet, rugsėjo mėnesį Panevėžio Elenos Mezginaitės viešoji biblioteka pasiruošusi priimti moksleivių ir ikimokyklinukų ekskursijas.

Viešojoje bibliotekoje (Kniaudiškių g. 34) parengta nauja edukacija 6–9 klasių moksleiviams – Interaktyvus pabėgimo kambarys „PABĖK iš bibliotekos“. Edukacinis užsiėmimas skirtas susipažinti su biblioteka ir jos paslaugomis. Užsiėmimo metu dalyvių laukia įtemptas ir nuotaikingas žaidimas atliekant 17 užduočių apie biblioteką. Kas, kur, kodėl, kaip? Priėmę iššūkį moksleiviai kovoja tarpusavyje dėl taškų, rungiasi laike ir už teisę ištrūkti iš pabėgimo kambario!

Užsiėmime reikalinga turėti išmanųjį telefoną. Būtina išankstinė registracija tel. 8 45 420 379 arba el. paštu viesoji@panbiblioteka.lt.

Darželinukams ir pradinių klasių moksleiviams skirtą edukacinį užsiėmimą „Pirmoji pažintis su biblioteka“ galite užsisakyti Smėlynės bibliotekoje (Smėlynės g. 49), vaikų literatūros skyriuje „Žalioji pelėda“ (Kniaudiškių g. 38), Šiaurinėje bibliotekoje (Pušaloto g. 55) ir bibliotekoje „Žiburėlis“ (Parko g. 49).

Reikalinga išankstinė registracija:
el. paštu smelyne@panbiblioteka.ltzaliojipeleda@panbiblioteka.ltsiaurine@panbiblioteka.ltziburelis@panbiblioteka.lt.

„Židinio“ bibliotekoje (Nemuno g. 76) kviečiame užsisakyti vaikų skaitymą skatinančią edukaciją „Keliaujančio knygų portfelio poringės“. Užsiėmimo metu vaikai sužinos apie paslaptingą knygų portfelio gyvenimą bibliotekoje, susipažins su knygelėmis, jų priežiūra bei atsiradimo istorija, dalyvaus linksmose literatūrinėse varžytuvėse. Registracija tel. 8 45 461 567 arba el. paštu zidinys@panbiblioteka.lt.

Visos edukacijos yra nemokamos, užsiėmimų trukmė – 45 min. Laukiame Jūsų!

Daugiau edukacijų.

Panevėžio Elenos Mezginaitės viešosios bibliotekos informacija