„Vasara su knyga” tęsiasi!

Tatjanos Grigorčenkienės nuotr.

Birželio 1 d. startavusiam skaitymo iššūkiui „Vasara su knyga“ skirtas laikas įpusėjo, o bibliotekos skaičiuoja ne tik besiregistruojančius naujus dalyvius, bet ir iššūkį jau įveikusius!

Iš daugiau nei 250 projekto dalyvių, užsiregistravusių Panevėžio rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje ir jai pavaldžiose kaimo bibliotekose, beveik dešimtadalis taip pat jau perskaitė ir užregistravo visas penkias iššūkio knygas. Visų, įveikusių iššūkį, projekto pabaigoje laukia staigmenos, o nemažai laimingųjų – ir didieji išmaniųjų technologijų bendrovės „Xiaomi“ įsteigti prizai.

O vasarai tęsiantis, tęsiasi ir „Vasara su knyga“. Dalyvauti skaitymo varžytuvėse smagu ir paprasta: tereikia registruotis svetainėje www.vasarasuknyga.lt ir perskaičius knygas, užregistruoti jų pavadinimus. Šiais metais užduočiai įveikti reikia perskaityti po knygą iš kiekvienos šių kategorijų:

  • knygą apie žmogaus ryšį su gyvūnu (-ais);
  • Baltijos šalių autoriaus knygą;
  • biografinę knygą;
  • knygą, kurios pavadinimas – vienas žodis;
  • šeimos nario vaikystėje mėgtą knygą.

Panevėžio rajono savivaldybės viešoji biblioteka kviečia dalyvauti skaitymo iššūkyje „Vasara su knyga“. Jis truks iki rugpjūčio 31 d. Kad iššūkis būtų lengviau įveikiamas, savo skaitytojams biblioteka yra parengusi ir rekomenduojamų knygų sąrašą, ir literatūros parodą, kurioje kiekvienas, dalyvaujantis projekte, gali pasirinkti jam įdomių ir iššūkio kategorijas atitinkančių knygų.

Panevėžio rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija