Knygų puslapiuose – visos meilės spalvos

Ant pagrindo pastatytos penkios knygos

Meilė – tai ne vien raudonos rožės. Skirtingu gyvenimo etapu ji skleidžiasi vis naujomis spalvomis ir atspalviais. Meilė gali būti romantiška ir pakylėjanti sielą. Intriguojanti ar kelianti kančią. Kartais meilė – tai pasišventimas savo pasirinktam keliui ar besąlyginis savęs priėmimas. Šv. Valentino dienos proga pateikiame sąrašą knygų apie meilę plačiąja prasme ir linkime jame rasti sau artimą meilės potėpį.

Rumi „Meilės ir išminties knyga“

Garsiojo XIII a. sufijų poeto Rumi eilėraščių rinktinė – tai intelektualumo ir aistros dermė. Savo kūriniais Rumi siekia parodyti skaitytojui kelią anapus ego, intymiai atverti Rytų išminties klodus.
Galite skaityti ir elektroninę knygą.

Yves Dalpé „Neištikimybė nėra banali“

Tai knyga apie poros ir kiekvieno žmogaus intymumą. Kanadietis psichologas, klinikinis seksologas Yves Dalpé (Yv Dalpė) kviečia iš arčiau pažvelgti į neištikimybės fenomeną ir patyrinėti ribą tarp laisvėjančių santykių normų bei abipusės pagarbos meilėje.

Julian Barnes „Kalbant atvirai“

Šis romanas pasakoja apie meilės trikampį, apie du draugus, pamilusius tą pačią moterį. Knyga kviečia kartu gvildenti klausimus: ar galime rinktis, ką ir kada įsimylėti, ar meilėje gali egzistuoti kokios nors taisyklės, ar santuoka iš anksto pasmerkta nusivylimui ir ar iš tiesų meilė turi daug bendra su pinigais.

Raminta Lapinskaitė „Meilė sau, arba Kuo atrakinamos moters savivertės durys“

Saviugdos trenerė ir egzistencinio koučingo specialistė Raminta Lapinskaitė kviečia bet kurio amžiaus moterį atskleisti savivertės paslaptį ir ją pasitelkiant kurti pilnatvės kupiną kasdienybę. Čia rasite patarimų, kaip susidoroti su šiuolaikinio gyvenimo iššūkiais, išlaikyti ištikimą ryšį su savo vidine prigimtimi ir kurti darnius, lygiavertiškus santykius su partneriu ir kitais žmonėmis.

Nicolas Barreau „Meilės laiškai iš Monmartro”

Paryžius ne veltui tituluojamas meilės sostine. Čia širdį virpinančios istorijos, rodos, plevena ore. Ši Nicolas Barreau (Nikola Baro) knyga – tai odė meilei, Paryžiui ir kito žmogaus jausmams.  Žmonos gedinčio vyro istorija sujaudins ir įkvėps vėl patikėti meile.