Bibliotekoje – išskirtinis nepriklausomų autorių ir žurnalistų turinys per Delfi portalą

Vaizdas be pavadinimo

Biblioteka turi nemokamą prieigą prie prenumeruojamų Delfi portalo straipsnių.

Delfi Plius. Daugiau nei 400 straipsnių kas mėnesį, išankstinės tekstų ir video laidų premjeros. Išskirtinio turinio platforma, vienijanti daugiau nei 200 nepriklausomų autorių ir žurnalistų. Naudingas, įtraukiantis ir akiratį plečiantis turinys žingeidiems ir kokybę vertinantiems skaitytojams. Jokios reklamos Delfi Plius aplinkoje.

Verslas Plius. Portalas apie verslą ir verslumą. Aktualus ne tik verslininkams, bet ir turintiems verslumo gyslelę. Interviu su verslo lyderiais ir neįkainojamos asmeninės pamokos. Smulkaus verslo istorijos ir originalios verslo idėjos. Naudingi tekstai apie asmeninius finansus ir investavimo patarimai. Bloomberg verslo naujienos lietuviškai.

Login.lt. Karščiausios Lietuvos ir pasaulio inovacijų naujienos, išmaniųjų įrenginių apžvalgos ir įžvalgos, startuolių istorijos ir technologijų rinkos aktualijos. Technologijų, verslo, mokslo naujienos vienoje vietoje. Patyrusių savo sričių ekspertų, profesionalų įžvalgos ir tekstai, kurių nerasite niekur kitur. Savaitinis naujienlaiškis, įvairūs turinio formatai ir kūrybiška portalo LOGIN.LT bendruomenė.

M360 Premium. Pagrindinis rinkodaros, komunikacijos, vadybos naujienų informacijos kanalas Lietuvoje, įtraukiantis specialistų bendruomenę ir suburiantis visų sekamus lyderius. Rinkodaros, reklamos, ryšių su visuomene, komunikacijos ir vadybos naujienos vienoje vietoje. Savo sričių ekspertų, profesionalų įžvalgos ir tekstai, kurių nerasite niekur kitur. Savaitinis naujienlaiškis ir portalo M360 aplinka be reklamos. Karščiausios rinkodaros pasaulio naujienos laidoje „Marketingas360“.

Norėdami prisijungti prie portalo, kreipkitės į bibliotekos skaityklų darbuotojus.

Kviečiame naudotis!