Pokalbis su psichologe, knygos „Gyvenimui be streso” autore Rita Regale

Psichologė, knygos „Gyvenimui be streso“ autorė Rita Regalė
Psichologė, knygos „Gyvenimui be streso“ autorė Rita Regalė

Kviečiame stebėti virtualų pokalbį su psichologe, pokyčių ir streso valdymo eksperte, knygos „Gyvenimui be streso“ autore Rita Regale. Bibliotekos kultūrinės veiklos vadybininkė Virginija Januševičienė viešnią klausinėjo apie jos kelią į psichologiją, apie psichologo misiją, streso ir nerimo atsiradimo priežastis, apie technikas, padedančias įveikti problemas, apie tų metodų pritaikymą kasdienybėje.

R. Regalė papasakojo apie knygos parašymo aplinkybes, kokiems skaitytojams skirta ši knyga, kokius pokyčius gali suteikti saviugdos knygos ir ką dar reikėtų daryti, norint teigiamo rezultato.

Garsus psichiatras, psichoterapeutas ir humanistas Viktoras Franklis, išgyvenęs holokaustą ir vėliau parašęs knygą „Žmogus ieško prasmės“, teigė, kad prasmės suradimas yra pagrindinis žmogaus motyvacijos šaltinis. Apie gyvenimo prasmės paieškas, apie tai, ar įmanoma susikurti svajonių gyvenimą, apie santykius su artimiausiais žmonėmis daug sužinosite pokalbio metu.

Knyga „Gyvenimui be streso“ jau vadinama nerimo ir streso suvaldymo vadovėliu. Iš kur semtis stiprybės? Kaip spręsti konfliktus, kurie dabar itin dažnai iškyla? Dabar, kai žmonės sunkiai išgyvena pandeminę situaciją, psichologės R. Regalės įžvalgos bus itin naudingos.

Knygoje autorė dalijasi holistinėmis įžvalgomis, asmenine ir klientų patirtimi, veiksmingomis technikomis bei praktikomis, galinčiomis padėti susigrąžinti gyvenimą į savo rankas.

Bibliotekos „YouTube“ kanale galite rasti daugiau įdomių temų ir vaizdo įrašų.

Kviečiame pasisemti stiprybės!

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.