Mokymai gyventojams, kaip naudotis ibiblioteka.lt

Vaizdas be pavadinimo
Data:2021-12-15
Laikas:16:00
Vieta:Kompiuterių klasė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Gruodžio 15 d. 16 val. bibliotekos kompiuterių klasėje vyks praktiniai mokymai „Portalo ibiblioteka.lt  vartotojo aplinka“.

Mokymų metu supažindinsime su ibiblioteka.lt vartotojo aplinka. Mokysitės prisijungti prie portalo, tvarkyti vartotojo paskyrą, užsakyti, rezervuoti, pratęsti knygas. Sužinosite apie galimybę skaityti elektronines knygos ir apie kitas el. paslaugas portale.

ibiblioteka.lt – nauja knygų užsakymo sistema, pakeitusi bibliotekos e-katalogą. Apie tai rašėme Bibliotekos el. katalogas perkeltas į ibiblioteka.lt

Mokymų trukmė – 1 val. 

Dalyvavimas tik su galimybių pasu. Mokymų metu privaloma dėvėti veido kaukes.

Registruokitės bibliotekoje (Respublikos g. 14) registracijos tarnyboje (I a.), el.paštu janina.janickiene@pavb.lt arba tel. 8 45 50 20 36

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.