Paskaita „Vyro ir moters santykiai taikant neuroedukaciją“

Renginio plakatas
Data:2021-11-11
Laikas:17:30
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Lapkričio 11 d. 17.30 val. bibliotekos konferencijų salėje vyks projekto „Veiklios šeimos Panevėžyje“ renginys – paskaita apie vyro ir moters santykius taikant neuroedukaciją. Paskaitą ves neuroedukatorė/neuropraktikė Rėda Grigaitienė.

Paskaitos metu sužinosite, kaip pagerinti santykius, į ką verta atkreipti dėmesį kuriant santykį ir ko reikėtų vengti. Lektorė pristatys „vergo“ ir „kūrėjo“ mąstymo modelį, palies aktualias santykiams temas: savivertę, savistabą ir pan.

R. Grigaitienė dirba su įvairaus amžiaus individualiais klientais ir šeimomis. „Vadovaujuosi taisykle: žmonės, ateinantys į mano gyvenimą, yra mano atspindys. Atveriu savo širdį ir mokausi priimti kiekvieną kaip gražią sielą, kuri mokina ir mane, o aš galiu padovanoti savo širdies šilumą, žinias, kad pasaulyje būtų kuo daugiau laimingų, sveikų ir šviesiai mąstančių žmonių,“ – sako lektorė.

Pasak R. Grigaitienės, neuroedukacija į jos gyvenimą įsiveržė neplanuotai, bet su didžiule jėga, kuri apvertė viską aukštyn kojomis – gerąja prasme. Tai padėjo lektorei sugrįžti į save ir priimti teisingus sprendimus, kurie atvėrė naujas tobulėjimo galimybes. Neuroedukatorės svajonė – padėti kitiems žmonėms surasti save, atpažinti šviesą savyje ir leisti sau būti tuo, kuo atėjote būti į šį gyvenimą.

Projekto „Veiklios šeimos Panevėžyje“ susitikimai

Panevėžio miesto savivaldybės logotipas Bibliotekos logotipas 

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.