EBSCO internetiniai mokymai

Vaizdas be pavadinimo

Internetiniai seminarai EBSCO duomenų bazės naudotojams siūlo mokymus apie įvairius EBSCO produktus. Dalyviai galės praplėsti žinias apie duomenų bazės teikiamas paslaugas. Mokymai vyks anglų kalba. Pasirinkite jus dominančią temą, užsiregistruokite ir dalyvaukite internetiniuose mokymuose.

Norintiems naudotis duomenų baze iš namų suteikiami slaptažodžiai: kreipkitės el. paštu klausk@pavb.lt dėl prisijungimo. Nurodykite savo vardą, pavardę bei skaitytojo pažymėjimo numerį. Prisijungimo duomenis Jums išsiųsime elektroniniu paštu.

Lapkričio 9 d. 12.30–12.50 val. – „Mikro sesija: darbas su visu tekstu EBSCOhost platformoje“. REGISTRUOTIS.
Mokymuose sužinosite, kaip dirbti su visu tekstu EBSCOhost platformoje, bus apžvelgtos atsisiuntimo, spausdinimo, siuntimo į „debesį“ galimybės. Sužinosite, kaip atrasti publikaciją EBSCO duomenų bazėse ir naudoti nuolatines nuorodas, kad ji būtų prieinama kitiems.

Lapkričio 10 d. 13–14 val. – „EBSCO duomenų bazės, prieinamos pagal nacionalinę licenciją Latvijoje ir Lietuvoje“. REGISTRUOTIS

Lapkričio 17 d. 12.30–13 val. – „Kaip rasti naudingos mokymosi medžiagos EBSCO duomenų bazėje?“ REGISTRUOTIS.
Sesijos metu sužinosite apie paslaugas, kur vartotojai ir bibliotekininkai gali rasti papildomos EBSCO mokymo medžiagos. Bus kalbama apie EBSCO Connect paslaugas ir EBSCO YouTube kanalą.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.