Pristatomos trys iniciatyvos jaunimui

Jaunimas žaidžia komandinį žaidimą

Džiaugiamės, kad bibliotekos Vaikų ir jaunimo kultūrinės edukacijos skyrius laimėjo dar tris projektus ir savo 14–29 m. lankytojus pakvies prisijungti prie įtraukiančių ir vertingos patirties suteikiančių veiklų.

Iniciatyva „KOMANDiruotė“ per komandos lipdymo ir komandinio darbo užsiėmimus sieks padėti jaunimo organizacijoms sustiprinti tarpusavio saitus, lengviau įtraukti naujus narius ir ugdyti komandinio darbo kompetencijas.

„Eskizavimo klubas“ kvies jaunimą pažinti įvairias dailės formas, technikas, įtrauks į kūrybinę veiklą ir savęs pažinimą.Taip pat, populiarėjant medijoms ir socialiniams tinklams, klube įgyti gebėjimai padės jaunimui išmokti kurti patrauklų vizualų turinį ir taip įgyti pranašumą darbo rinkoje.

Iniciatyva „Judesiu į save“ skatins, užklupus rudeniškoms nuotaikoms, rūpintis savo fizine ir emocine sveikata. Jogos, šokio ir judesio terapijos užsiėmimų metu dalyviai išlaisvins savo emocijas per judesį, geriau pažins savo kūną ir vidinį pasaulį, gerins laikyseną, taisyklingą kvėpavimą ir įgys daugiau pasitikėjimo savimi.

Projektus finansuoja Panevėžio miesto savivaldybė

Panevėžio miesto savivaldybės logotipas