Kultūrinės edukacijos forumas Panevėžyje „Kultūra atrakina“

Renginio plakatas
Data:2021-10-28
Laikas:13:00
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Spalio 28 d. 13 val. bibliotekos konferencijų salėje vyks penktasis projekto „Kultūrinės edukacijos sistemos modernizavimas“ forumas „Kultūra atrakina“. Jame kultūrinių edukacijų teikėjai ir mokyklų atstovai diskutuos apie kultūros bei švietimo sinergiją, pristatys savo veiklas, dalyvaus praktiniuose užsiėmimuose.

Renginio metu edukacijos ekspertai, praktikai ir vizionieriai dalinsis patirtimis. Pranešimus skaitys projekto „Kultūrinės edukacijos sistemos modernizavimas“ vadovė Giedrė Čistovienė, asociacijos „Žinių ekonomikos forumas“ direktorius Arminas Varanauskas, MO muziejaus edukacijų vadovė ir savanorių koordinatorė Jurgita Zigmantė ir kt. Taip pat vyks praktinė veikla, leisianti susipažinti su kultūros paso paslaugomis ir gerąja kultūrinių edukacijų patirtimi. Renginio svečiai dalyvaus ir kūrybinėse dirbtuvėse.

Visus, norinčius dalyvauti forume, kviečiame registruotis iki spalio 27 d.

Vietų skaičius yra ribotas.

Visus, norinčius pristatyti savo Kultūros paso edukacinių programų paslaugas forumo metu, prašome patvirtinti savo dalyvavimą el. paštu: ginta.liberyte@lnb.lt iki spalio 27 d. Visą detalesnę informaciją pateiksime el. paštu užsiregistravusiems. Vietų skaičius ribotas.

Daugiau informacijos apie renginį rasite FB platformoje

Vyks teorinės dalies tiesioginė transliacija, nuoroda: https://youtu.be/3AgbKtSVCpU

Renginys organizuojamas kartu su Panevėžio apskrities G. Petkevičaitės-Bitės viešąja biblioteka.

SVARBU! Laikantis saugumo reikalavimų renginio dalyviai bus įleidžiami tik pagal išankstinę registraciją ir prašomi pateikti galimybių pasą arba kitą galiojantį dokumentą pagal šiuo metu SAM patvirtintas taisykles

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.