Kaip auginti savarankiškus, kūrybingus vaikus? Kūrybinės dirbtuvės

Renginio plakatas
Data:2021-10-14
Laikas:17:30
Vieta:Nuotolinis renginys

Spalio 14 d. 17.30 val. vyks nuotolinis renginys „STEAM TAIKYMAS KASDIENIAME GYVENIME. Kūrybinės dirbtuvės pagal Jovitos Starkutės ir Indrės Neimantės knygą „Kaip auginti savarankiškus, kūrybingus vaikus?“.

Visuminio ugdymosi šeimai akademijos Family Lab Academy edukologių Jovitos Starkutės ir Indrės Neimantės knyga „Kaip auginti savarankiškus, kūrybingus vaikus?“ padės tėvams atsakyti į daugybę klausimų, kylančių pačiu svarbiausiu vaikų auginimo ir ugdymo laikotarpiu – nuo gimimo iki 5 metų.

Susitikimo metu kalbėsime:

  • Koks laikas namuose yra kokybiškas? Ką jis duoda vaikams ir tėvams? Kodėl jis toks svarbus vaiko raidai? Kokie kokybiško laiko priešai ir, kaip su jais susitvarkyti? Kaip suderinti visų šeimos narių poreikius? Nuo ko pradėti formuoti įprotį leisti su vaikais laiką kokybiškai, įdomiai ir smagiai?
  • Ką reikia žinoti apie vaikų ugdymą namuose? Ar kokybiškas laikas tai tas pats kas ugdymas namuose?
  • Kuo naudinga užsiimti su vaiku namuose skirtingais amžiaus raidos tarpsniais? Pasidalinsime praktiniais patarimais, kaip formuoti naują įprotį – kokybiškai leisti laiką su vaiku namuose bei užsiėmimų ir veiklų idėjomis, nuo ko pradėti kurti įdomų bei smagų laiką su vaikais.

Po susitikimo jūs:

▪ Turėsite žinių apie vaiko raidą ir, kaip jos ypatumus panaudoti kasdienėse veiklose.
▪ Atrasite savyje kūrybinio potencialo ir kūrybinių galių kurti įdomų bei smagų laiką su vaikais.
▪ Turėsite idėjų veiklos su vaikais namuose ir iš karto pradėsite ugdyti naują įprotį – kokybiškai leisti laiką su vaikais.

Jovita Starkutė – edukologė, visuminio šeimos ugdymosi akademijos „Family Lab Academy“ įkūrėja, švietimo vadybos konsultantė, viena iš Švietimo pažangos centro įkūrėjų, lektorė, konsultantė socialiniais švietimo, švietimo organizacijos kultūros, bendradarbiavimo ir veiklos efektyvumo klausimais

Indrė Neimantė – edukologė, visuminio šeimos ugdymosi akademijos „Family Lab Academy“ mokytoja, vedanti kūrybinius, jogos bei šokių užsiėmimus vaikams, inovatyvių mokymų lektorė.

Leiskitės su mumis į nuostabią pažinimo kelionę kartu su vaiku nuo pirmųjų jo gyvenimo akimirkų. Drauge džiaukitės, tyrinėkite, atraskite, mokykitės ir mėgaukitės!

Kviečiame registruotis

Prisijungimo nuoroda ZOOM platformoje

Projekto „Veiklios šeimos Panevėžyje“ susitikimai

Panevėžio miesto savivaldybės logotipas  Bibliotekos logotipas 

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.