Džiaugsmingai pasitinkame Mokslo ir žinių dieną – Rugsėjo 1-ąją

Asociatyvinė nuotrauka, vaikai eina su kuprinėmis

Rugsėjo 1-oji – įsimintina šventė visiems švietimo bendruomenės nariams. Nešdami spalvingus gėlių žiedus, į švietimo įstaigas skuba studentai, moksleiviai ir net patys mažiausi smalsučiai. Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka sveikina visus su naujais mokslo metais, o žengiantiems į mokyklą pirmąjį kartą tradiciškai paruošė malonių staigmenų.

Bibliotekos Vaikų ir jaunimo kultūrinės edukacijos skyrius parašė beveik tūkstantį laiškų, kurie šiandien pasveikins į mokyklą atėjusius miesto pirmokus. Kartu su sveikinimu  biblioteka jiems dovanoja ir nemokamus skaitytojo bilietus, kad knyga taptų nepakeičiama šio naujo, jaudinančio etapo dalimi. Skaitytojo bilietus galima atsiimti bibliotekos Centrinių rūmų (Respublikos g. 14) registratūroje arba Vaikų ir jaunimo kultūrinės edukacijos skyriuje (Respublikos g. 26) su laišku pirmokui ir užpildyta skaitytojo paraiška.

Džiugu, kad šiais metais prie akcijos „Laiškas pirmokui“ jungiasi ir kitos Panevėžio regiono bibliotekos. Pirmokus laiškais nustebinti ketina Biržų rajono savivaldybės Jurgio Bielinio ir Rokiškio rajono savivaldybės Juozo Keliuočio viešosios bibliotekos.

Taip pat primename, kad nuo rugsėjo 1-osios bibliotekos centriniai rūmai dirbs valanda ilgiau, t. y. iki 19 val. Kitų skyrių darbo laikas pateikiamas čia. Kviečiame lankytis, skaityti ir augti kartu.

Įkvėpimo ir daug jaudinančių atradimų naujaisiais mokslo metais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *