Stovyklos „Kėdes į lauką“ užsiėmimas su rašytoju Gediminu Beresnevičiumi „Kūrybiški iššūkiai“

Vaizdas be pavadinimo

Kroodilas – kas tai? Ar tai krokodilas, bet su gramatine klaida? 🐊
Ne, tai fikcinis gyvūnas arba daiktas, kurį rugpjūčio 11 d. 11 val. išrasime kartu su kūrybiškumo lektoriumi ir populiarios knygos „Sukurk kroodilą“ autoriumi Gediminu Beresnevičiumi.

Užsiėmimų metu atliksime užduotis, išlaisvinsiančias fantaziją, meditacija nukeliaujant į tolimus kraštus, kultūras bei paliekant realybę „už durų“. 🚪

Paleidę fantaziją iš vadžių ir išsprogdinę vidinio kalėjimo sienas, idėjas transformuosime į problemų sprendimus. O tai padės įveikiant kasdienines dilemas.

Apie lektorių:
🤵 Gediminas Beresnevičius – astrofizikas, vienas fantastikos judėjimo Lietuvoje pradininkų ir pirmojo fantastų klubo (vėliau žinomo kaip „Dorado“) įkūrėjas, Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro Gabių ir talentingų vaikų ugdymo skyriaus vedėjas, knygų „Sukurk kroodilą“, „Kūrybiškumo ugdymas kaip žaidimas“ autorius.
Lektorius yra eksperimentus mėgstantis provokatorius, visada pasiruošęs išmušti, kaip pats teigia, „nekaltus žmones iš nusistovėjusių vėžių“.

Informaciją sek Facebook renginyje.

Esant geram orui, veiklos vyks vidiniame bibliotekos kiemelyje. Lyjant – glausimės Atviroje jaunimo erdvėje arba konferencijų salėje, Respublikos g. 14.

Visos veiklos yra nemokamos. Užkandžiais ir gėrimais pasirūpinkite patys.

„Kėdes į lauką“ – tradicija tapusi kūrybiškumo ir biblioterapijos vasaros stovykla, skirta 14–29 m. jaunimui. Net 12 dienų trunkantis užsiėmimų ciklas skatins pažinti meno terapiją, lavinti kūrybiškumą, susirasti draugų ir įgyti įgūdžių meninėse veiklose.


Projektą organizuoja

Bibliotekos-logotipas-tamsiai-pilkas-png

Projektą remia

Panevėžio miesto savivaldybė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *