Stovyklos „Kėdes į lauką“ kūrybiškumo treniruotė „Kūrybiškąsnis“

Vaizdas be pavadinimo

Kokio skonio bus tavo „Kūrybiškąsnis“?

Rugpjūčio 10, antrąją stovyklos dieną, 11 val. kartu su lektoriais Justinu ir Eimantu sprogdinsime kūrybiškas idėjas ir dalyvausime mąstymo karikatūromis dirbtuvėse.Jei šiuo metu sunku generuoti naujas idėjas ir jautiesi įstrigęs banalybių pinklėse – stovyklos lektoriai padės išsilaisvinti ir paversti mintis į materiją. ✨

„Kūrybiškumas neišsenka – kuo daugiau praktikuoji, tuo daugiau jo turi”

– Maya Angelou

Tad ateik ir atsikąsk savo KŪRYBIŠKĄSNIO kūrybiškumo treniruotėje!

Ko išmoksi?

  1. dalis – kas yra kūrybiškumas, kokia jo reikšmė, nauda, tipai. Individualiai ir grupėse išbandysi kūrybiškumo treniruotes.
  2. dalis – apie mąstymą karikatūromis, padedantį lavinti kritinį mąstymą. Dalinsiesi savo perspektyvomis įvairiausiais klausimais, nagrinėsi herojiškumo sampratą.

Trumpai apie lektorius:

🤵 Eimantas Norkevičius. Neuromokslų ir psichologijos magistro studijos Aberdyno universitete Škotijoje. Domėjimosi sritis – centrinės nervų sistemos kognityvinių procesų (įskaitant kūrybiškumą) valdymas, mokymosi mokytis seminarų vedimas vyresniųjų klasių moksleiviams.
👨‍🎨 Justinas Brikys. Mokymosi galimybių užsienyje platformos Abroadship.org įkūrėjas, meno rezidencijų Artihost.eu įkūrėjas.

Esant geram orui, veiklos vyks vidiniame bibliotekos kiemelyje.

Visos veiklos yra nemokamos. Užkandžiais ir gėrimais pasirūpinkite patys.

Informaciją sek Facebook renginyje.

„Kėdes į lauką“ – tradicija tapusi kūrybiškumo ir biblioterapijos vasaros stovykla, skirta 14–29 m. jaunimui. Net 12 dienų trunkantis užsiėmimų ciklas skatins pažinti meno terapiją, lavinti kūrybiškumą, susirasti draugų ir įgyti įgūdžių meninėse veiklose.


Projektą organizuoja

Bibliotekos-logotipas-tamsiai-pilkas-png

Projektą remia

Panevėžio miesto savivaldybė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *