Biblioteka pražys kardeliais

Vaizdas be pavadinimo
Pradžia:2021-08-24 14:00
Pabaiga:2021-08-26 18:00
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Rugpjūčio 24 d. 14 val. Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos konferencijų salė pasidabins spalvingais žiedais – čia įsikurs XIII-oji kardelių paroda „Baltijos kelio gėlė“. Taikios kovos už laisvę simboliu tapusių kardelių paroda – tai vienas gražiausių tradicinių bibliotekos renginių, sukviečiantis gausų būrį gėlių augintojų ir selekcininkų. Paroda veiks rugpjūčio 24–26 dienomis bibliotekos darbo valandomis.

Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka ir Panevėžio kraštotyros muziejus kviečia turiningai minėti Lietuvai reikšmingą datą – Juodojo kaspino ir Baltijos kelio dieną. Be kardelių parodos jūsų laukia ir kiti renginiai: istorinės tematikos konferencija, dokumentinio filmo peržiūra, Šv. Mišios ir fotografijų paroda.

Daugiau informacijos apie Juodojo kaspino ir Baltijos kelio dienos renginius rasite čia.

Renginius organizuoja Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka ir Panevėžio kraštotyros muziejus.

Renginius finansuoja:

  LKT_Logotipas

Renginių draugai:

Informaciniai rėmėjai:

Jūsų Panevėžys logo        Sekunde logo   


Akimirkos iš ankstesniais metais bibliotekoje vykusių kardelių parodų

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *