Tarptautinės fotografijos dienos proga užsiėmimas „Šviesa – fotografijos mama“

Būrelis jaunuolių, rankose laikančių fotoapratus

Rugpjūčio 19 d. 11–15 val. vyks 8-oji stovyklos „Kėdes į lauką“ diena. Ar žinojai, kad rugpjūčio 19 d. minima Tarptautinė fotografijos diena? Tad ką tokią dieną veikti stovykloje? Nepatikėsi, tikriausiai mokysimės fotografuoti!

Apšilę po karantino metu vykusių fotografavimo mokymų ir FOTOBINGO varžybų nersime giliau į fotografiją ir praktiškai pritaikysime įgytas teorines žinias.

Svečiuose – Panevėžio atviras fotografų klubas (Instagram: @pafk.21), kuris pasidalins patirtimi, kaip fotografuoti studijoje arba įprastomis sąlygomis. 

„Šviesa – fotografijos mama,“ – teigia klubo vadovas, fotomenininkas Tadas Povilonis.

Tad tebūnie šviesa!

Prisijunk ir mokykis valdyti šviesą portretų dirbtuvėse.

#pajcateitiesakademija #pafk

_______________________________

„Kėdes į lauką“ – tradicija tapusi kūrybiškumo ir biblioterapijos vasaros stovykla, skirta 14-29 m. jaunimui. Net 12 dienų trunkantis užsiėmimų ciklas skatins pažinti meno terapiją, lavinti kūrybiškumą, susirasti draugų ir įgyti įgūdžių meninėse veiklose.

Visos veiklos yra nemokamos. Užkandžiais ir gėrimais pasirūpinkite patys.

Projektą organizuoja Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka.

Bibliotekos-logotipas-tamsiai-pilkas-png

Projektą remia Panevėžio miesto savivaldybė.

Panevezio-miesto-savivaldybe

Renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *